måndag, mars 01, 2010

Kommentera mera

Hmm, jag hittade menyn för inställningar på bloggen igår. Jag tror att jag bockade för rutan som ska göra det enklare att kommentera. Så testa igen, ni som försökt tidigare, har vi tur funkar det bättre nu.

4 kommentarer:

  1. Hej Lotta och ni andra! Har med glädje läst din blogg och följt ert spännande liv i Panama. Kul att Christina och Bengt hälsade. Så spännande att läsa om vad ni haft för er och att se alla fina bilder. Oj vad Teo och Telma har blivit stora!
    Hälsningar från ett vintrigt Sverige!
    Britta (en av barnvakterna på bröllopet)

    SvaraRadera
  2. Hej Britta, vad kul att höra från dig!

    Visst har barnen blivit stora, på insidan också. De har vuxit en hel del av sina erfarenheter och den här resan vi gjort har, och är, oerhört lärorik. Nu pratar de spanska också. Makalöst. Telma säger själv att hon är förvånad att det gick så fort. Först ingenting, ingenting och stor frustration. Det var som att hon lagrade och lagrade och så POFF kom allt, typ för ett par veckor sedan. Nu är det långa meningar med rätt tempus och allt.

    Vad kul att du följer oss och hoppas du har det bra hemma i Sverige igen!

    SvaraRadera
  3. Jag har det bara bra hemma i Sverige , men alla år på Tenerife gör ju att jag längtar ner ibland och saknar en hel del saker och fr.a. gamla vänner där. Skall snart göra min andra resa för i vinter och förhoppningsvis ta en tur till El Hierro och träffa Christina och Bengt också. Nästa gång jag träffar Teo och Telma får vi prata spanska!

    SvaraRadera
  4. Jag bara håller med. Det är så mysigt att läsa om hur ni har det. Jag läser flera gånger om och tittar på alla trevliga bilder. Kram till hela familjen från Margret

    SvaraRadera