fredag, januari 01, 2010

Mandomsprovet

Det har legat och pockat på ett tag nu, men så i måndags tog Telma stora klivet från Liten flicka till Stor flicka. Hon tog hål i öronen. Med den nålen och den fryssprayen så hade ingen blivit förvånad om det hela slutat med att Telma bara hade ett hål i örat, men inte, vår tappra dotter fullföljde med gott mod och utan tårar.

Med julklappsörhängena från farmor är nu Telma äldre, gladare och mycket, mycket stolt. Dessa dagar rentav harmonisk. Vi har fått tillbaka vår gamla Telma i en ny äldre tappning. Det är underbart.

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är Telma! Ronja har också tagit hål i öronen, hon fick det i födelesedagspresent i slutet på oktober. Hon var också jättemodig och duktig och kom ut med två hål i öronen trots lite tårar efter det första hålet. Hon verkar dock ha fått tagit hål på ett lite mer modernt sätt med en pistolliknande sak som sköt jättefort genom örsnibben, ingen nål eller frysspray alltså. Nu har hon fått byta ut sina läkörhängen som hon var tvungen att ha i 6 veckor mot ett par fina blommor i rosa och turkost. Hon tycker om att om att byta örhängen!

    Ps. Har ingen aning om varför det står "Bee skrev" vid vissa av mina kommentarer. Jag heter ju Karin :-)

    SvaraRadera
  2. Sex veckor?! Ehhh... vår läkare sa EN vecka. Men hålen ser finfina ut och hon byter redan med ett par små rosa blommor i anti-allergimaterial(?)köpta på apoteket.

    En pistol... hmmm, jag ska höra med Telma vad hon tycker verkar mest modernt ;-)

    SvaraRadera