fredag, september 03, 2010

Vi har en adress!

Äntligen kan vi ta emot brev, tidningar och böcker utan att vara oroliga för att det ska komma bort eller ta ett halvår att komma fram. Vi har gjort som alla andra amerikaner; skaffat en postbox i USA. Dit skickar man det man vill skicka och sedan fixar ett posttransportföretag så att posten sänds från USA till Panama. Samtidigt som försändelsen skickas från USA går ett mejl till mig som säger att jag om fyra dagar kan hämta ut brevet/tidningen/paketet på ett litet kontor bredvid Rey, där vi handlar vår mat. Dessutom säkert, för vi får ett litet nummer som gör att vi kan följa försändelsens väg över/genom/förbi Mexico och Centralamerika. Och jämlikt. Avsändaren betalar portot till USA och vi betalar portot mellan USA och Panama.

Brev/ tidningar skickas till:

Charlotta eller Andreas Sandin
#PTY 53535
P.O Box 25207
Miami, FL 33102-5207
USA

Skulle man få för sig att skicka paket så är adressen:

Charlotta eller Andreas Sandin
#PTY 53535
7801 NW 37th St.
Doral Miami
FL 33166-6503
USA

Om man ska skicka möbler, containrar eller kartonger som väger mer än sex kilo så finns det en tredje adress, men det hoppas vi att ingen får för sig att skicka.

Så välkommen att skriva igen! Vi ska försöka komma igång vi också, inget går ju upp mot gamla vanliga handskrivna snigelbrev. Även om de från oss finns det fortfarande ingen garanti för att de kommer fram...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar