onsdag, februari 24, 2010

Panama är ett turistland











Hälsar man på oss kan vi ordna ett turistprogram anpassat efter smak, behov och intresse. Vi har såväl storstad som djungel och hav med långa stränder. Vi följer med som guider, översätter menyer och hjälper till att hitta rätt i Panama Citys hopplösa kaos. Vi kan också bidra till djupsinniga reflektioner över kulturskillnader, globala orättvisor och livschanser man bara måste ta. Dessutom har vi ett trevligt extrarum med egen garderob och välfungerande takfläkt där man kan härbergera gratis. Referenser kan ges av Bengt och Christina Axelsson samt Anita och Helena Sandin. Ni är alla hjärtligt välkomna!

2 kommentarer:

  1. Jädrar i havet vilken skyline! Känns som om det borde brumma omkring en och annan bil på gatorna. Är det smog inne i city?

    Vi räknar pengar och kollar i kalendern... Takfläkt lät klart lyxigt!

    SvaraRadera
  2. Jaaaaa! Kom och hälsa på! Vi har inte en gnutta smog, förvisso är trafiken helt galen men det bor typ bara 450 000 människor i Panama City. Så vi har inte drabbats av infarkter. Däremot är de extremt förtjusta i att bygga högt. Om alla lägenheter fylls, hälften är ju ännu under konstruktion, så kommer vi nog få problem... Men det är naturligtvis långt efter att ni har varit här och njutit av utsikter, färgranna fåglar och djungeln mitt i stan. Hörs!

    SvaraRadera