fredag, juli 16, 2010

Till Sverige

Om bara nagra timmar bar det av hemat. Vi hoppas att Andreas gamla Ericsson inte har rostat ihop, sa om vi har tur kommer vi att finnas pa nummer 070-554 97 93. Efter klockan 19.00 lordagen den 17:e juli.

Allting ar minituost planerat. Tre stora resvaskor ar sprangfyllda (langarmade trojor, galonklader, jackor och tjocktrojor aker t o r oanvanda) Biljetterna konfirmerade och anti-mogel atgarder vidtagna. Alltsa, vi hor harresande (!) historier om folk som kommer hem efter langresor och bilen ar en enda stor ludd inuti, kladerna ar hariga och grona och soffan luktar illa. Det kommer garanterat inte handa oss, Yohana och Silke kommer ta hand om hus och bil med bravur.

Teo och Telmas larare berattar om hur de raknat dagar i tva veckor och jag lovar att de ar pirriga. Senaste veckan har ju varit provvecka i skolan och att de har lyckats koncentrera sig ar ett under. Viss distraktion intradde nar Lucs hundvalp Lola fick ena benet overkort av en bil och bade Teo och Telma har varit hogts involverade i veterinarbesok, sovning med stygn, bandagering mm. Lola mar bra nu men har lite svart att ga.

Snart kommer vi att kunna beratta allt live. Ni kommer fa saga till nar ni inte vill hora mer. Det ska bli sa himla kul att ses igen!

1 kommentar: