onsdag, december 22, 2010

Julen kan borja

Nu har Anita och Helena anlant. Trotta men valbehallna och bara en timme forsenad. Fem DN-tidningar, tva svd, ett par kaviartuber, vortbrodskryddor, ett paket parlsocker och en rasande massa laktrits och dumlekolor ar levererade. Svenska julklappar ligger under granen och kylskapet ar fullt med sill, passionsfrukt och rokt skinka.

Dessutom har det slutat regna! Och numer har vi vatten i kranarna, aven om det var pa haret i forrgar. Uppsatsen ar sa gott som slutford, ett par sista slutsaster fattas bara. Jul-ta-naglarna ar malade. Och var adventsfika, med inbjudna nordiska vanner och andra grannar ar avklarat. Ahhh. Nu ska vi i lugn och ro lata julefriden anlanda. God Jul!

4 kommentarer:

  1. Låter härligt! Vi önskar er en god jul från en översnöad och iskall Eddaväg (-21 igårkväll). Även här är många utan vatten pga den extrema kylan - arbetskamrater och hos mina barn (som är hos sin pappa). Så vatten är ingen garanti här heller... God Jul o Gott Nytt År önskar Lena & Peppe

    SvaraRadera
  2. GOD JUL!!! Tack för senast. En mycket trevlig adventseftermiddag med ett välfyllt kakbord. Smaskigt värre! Kram från Martina och killarna

    SvaraRadera
  3. God fortsättning önskar Borglinos!

    SvaraRadera
  4. God fortsättning från oss i Ås/Östersund också! Saknade er massor på nyår, hade varit så trevligt att ha er här som vi pratade om i somras.

    Hur går det med allt? Försökt ringa er några gånger på Skype utan att få tag på er :-( Jag fortsätter försöka....

    Kramar i massor!

    SvaraRadera